Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@19:07:13 GMT

زمان طلایی کشت گندم و جو چه زمانی است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۷۲۹۹

زمان طلایی کشت گندم و جو چه زمانی است؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، خسرو زره‌گر کارشناس هواشناسی کاربردی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : اگرچه بعد از این زمان نیز امکان کشت گندم و جو وجود دارد، اما پس از آن کشاورزان برای کشت گندم و جو ناچار به استفاده از میزان بذر بیشتری خواهند بود که هزینه‌های کشت را برای آن‌ها بالا می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه هم اکنون شرایط برای کشت گندم و جو به عنوان دو محصول استراتژیک درمنطقه فراهم است و کشاورزان می‌توانند با مشورت کارشناسان کشاورزی اقدام به کشت کنند، به کشاورزان استان توصیه کرد از فرصت طلایی برای کشت گندم و جو استفاده کنند.

کارشناس هواشناسی کاربردی کشاورزی سازمان جهاد کشورزی استان کرمانشاه با اشاره به وقوع بارندگی موثر در دو شهرستان جوانرود و ثلاث باباجانی با میانگین بارش بیش از ۳۹ و ۴۳ میلیمتر، افزود: امسال پیش بینی شده اواخر آبان یا نهایتا اوایل آذر در همه نقطه استان پَلِه زده باشد.

او افزود: در سنوات نرمال بارندگی موثر در استان کرمانشاه در دهه سوم آبان رخ می‌دهد.

او میزان بارش برای وقوع بارندگی موثر یا به اصطلاح محلی "پَلِه" را ۲۵ میلیمتر اعلام کرد و افزود: زمانی می‌گوییم بارندگی موثر رخ داده که اراضی یک منطقه بین ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر از آب اشباع شده باشند که با این میزان بارش رطوبت لازم برای رشد گیاه در زمین وجود دارد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی محصول کشاورزی اراضی کشاورزی کشت گندم و جو بارندگی موثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش بیش از ۲۰۰ میلی متر باران از ابتدای سال آبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای فارس گفت: تا امروز، هفتم اردیبهشت نزدیک ۹ میلی‌متر بارش تجمعی در سطح استان نازل شد و در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تاکنون به‌طور متوسط، ۲۰۳ میلی‌متر باران در فارس باریده است. سال آبی از آغاز مهر هر سال تا پایان شهریور سال بعد محاسبه می شود.

سیاوش بهروز افزود: بارندگی‌های بهاری مجموع حجم آب پشت سد‌های در حال بهره‌برداری استان فارس را به ۴۰ درصد رساند.
وی با اشاره به ثبت بارندگی در ایستگاه‌های مختلف گفت: بیشترین بارش طی فعالیت سامانه ب اخیر که آغاز آن از ۳۱ فروردین ثبت شده به ترتیب در شیراز با ۳۶ میلی‌متر، سوریان با ۳۳ میلی‌متر، صفاشهر با ۲۸.۵ میلی‌متر و اقلید با ۲۸ میلی‌متر بوده است.
بهروز ادامه داد: تاکنون تنها ۷۰ درصد از میانگین بلند مدت بارندگی استان محقق شده است، لذا صرفه‌جویی در همه بخش‌های مصرفی آب شامل آشامیدنی و بهداشت، صنعت و خدمات و به‌خصوص کشاورزی توصیه می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در دیم‌زارهای چهارمحال‌وبختیاری
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • ثبت بیشترین بارندگی در پیکوه طبس با ۲۱ میلی متر
  • بارش بیش از ۲۰۰ میلی متر باران از ابتدای سال آبی
  • بهاران پربارش فارس
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)